لینکدین یکی از شبکههای مهم برای پژوهشگران است. این شبکه اجتماعی از سال ۲۰۰۳ تاکنون توانسته است، جمعی از پژوهشگران و متخصصان را در یک شبکه منسجم دور هم جمع کند. بسیاری از پژوهشگران برای معرفی تخصص و مهارتهای خود اقدام به ساخت یک پروفایل در لینکدین میکنند. برای آنکه بتوانید یک رزومه عالی در این شبکه بسازید، لازم است نکاتی را رعایت کنید. این نکات که مورد توجه بسیاری از پژوهشگران است، باعث افزایش هر چه بیشتر مخاطبانی که نیاز به تخصص شما دارند میشود.
عکس پروفایل
با توجه به اینکه لینکدین یک شبکه اجتماعی محسوب میشود، درج عکس از خودتان باعث شناسایی شما توسط سایر دوستان خواهد شد. همچنین تصاویر میتواند فرد را متخصص جلوه بدهد. به طور معمول توصیه میشود برای عکس پروفایل، از عکسهای با لبخند، ظاهر آراسته و در محیط کاری خود استفاده کنید.
عنوان (Headline)
پس از ذکر نام و نام خانوادگی خودتان، در قسمت ابتدایی پروفایل بخشی با نام عنوان یا Headline وجود دارد. در این بخش توصیف شما از خودتان و شغل شماست. بنابراین این بخش باید با دقت تکمیل شود. عنوان مناسبی از جایگاهی که در آن هستید را پیدا کنید. سپس نام شرکت خود را به آن بیافزاید. همچنین میتوانید از مدرک و دانشگاهی که فارغ التحصیل شدید در این قسمت نام ببرید.
خلاصه (Summary)
در قسمت خلاصه بکوشید، خودتان و مهارتهای خودتان را با جملات کوتاه و گیرا توضیح دهید. در این قسمت باید از روشهای خلاقیت برای جذب مخاطب استفاده کنید. لحن در این قسمت میتواند بسیار رسمی و یا محاورهای باشد. این قسمت به میزان زیادی به موقیعت کاری و حرفهای شما مرتبط است.
در این بخش ذکر جوایز و امتیازهای ویژه شغلی و آموزشی میتواند مفید باشد. همچنین اگر در پروژه و یا سازمانی مشغول هستید که نام آور است، میتوانید آن را در این بخش بیان کنید. ازآنجایی که بیشتر افراد بخش خلاصه را میخوانند و شاید زمان کافی برای مطالعه جزییات را نداشته باشند، بهتر است به صورت حرفهای و هوشمندانه این بخش نگارش شود.
شبکه سازی
درلینکدین برای اینکه با افراد ارتباط برقرار کنید، از شما سوال میشود که آشنایی شما با این شخص در کدام بخش بوده است؟! همکار قبلی، دوست دوره دبیرستان، دوست دوره دانشگاه و… اهمیت دسته بندی افرادی که در شبکه شما هستند، به این دلیل است که شبکه ارتباطی منظمی از افراد را برای شما شکل بگیرد. به این ترتیب یک چرخه منظمی از پژوهشگران با تخصصهای موضوعی گردآوری شدهاند.
مهارتها و تأییدیهها (Skills and Endorsements)
تاییدیهها به این معنا است که افراد متخخصان آن حوزه شما را در آن مهارت تایید میکنند. از میان مهارتهای مختلف، موارد مورد نظر خود را انتخاب و صلاحیت شما را در آن موارد تایید کنند. لینکدین مهارتهای شما را به صورت اتوماتیک بر اساس تعداد تاییدیههایی که گرفتهاید مرتب کرده و نمایش میدهد،
تحصیلات (Education)
در بخش تحصیلات، مدارک مرتبط آموزشی را بنوسید. اسم دانشگاه خود را جستجو کنید. همراه دانشگاه لوگو دانشگاه نمایش داده میشود. که یک امکان بصری است برای آن که مخصصان از لوگو دانشگاه شناسایی شوند. در این بخش میتوانید علاوه بر تحصیلات، تجربههای کاری خود را بیافزاید. به هر حال ممکن است مدرک تحصیلی شما چیزی متفاوت از رشته شغلی باشد. ارتباط بین شغل و مدرک تحصیلی همیشه لازمه بهتر بودن نیست. پس سعی کنید متناسب با مدرک و تجربه شغلی این قسمت را تکمیل کنید.
علاقهمندی (Interests)
در این بخش میتوانید علاقهمندیهای خود را ذکر کنید، برای این بخش میتوانید این موارد را بگنجانید:
- ۱٫ زمینهی خاصی که درآن تخصص دارید،
- ۲٫ دورهای را گذراندهاید
۳٫کار داوطلبانهای انجام دادهاید.
ذکر سرگرمیها و علایقی چون ورزش، هنر و مواردی از این دست میتواند مفید باشد. در صورتی که به صورت حرفهای این سرگرمیها را دنبال میکنید، ذکر آن خالی از لطف نیست.
توصیهها (Recommendations)
بخشی با نام توصیهها در لینکدین وجود دارد. در این بخش از کسانی که با آنها کار کردهاید، برای شما توصیهای در لینکدین بنویسند. اگر دنبال شغل هستید، توصیهنامهها میتوانند به شما کمک زیادی بکنند. در واقع نشانگر این است که افراد متخصص کار شما را ارزیابی کردهاند.
حق دسترسی
ممکن است، ایمیلهای دریافت کرده باشید از سوی یکی از دوستان که شما را به عضویت در لینکدین دعوت کرده باشد. این یک امکانی است که توسط شما به لینکدین اجازه میدهد برای افراد موجود در لیست ایمیلهای شما دعوتنامه ارسال کند. با این حال میتوانید این امکان را محدود کنید و فقط به کسانی که مایل هستید اجازه ورود به سیستم را بدهید.
نتیجهگیری:
ساختن پروفایل لینکدین قدم اول برای ورود به دنیای متخصصان است. برای داشتن یک پروفایل عالی و مناسب، لازم است نکات ریز و مهمی را در این شبکه اجتماعی رعایت کنید. در صورت داشتن یک حساب کاربری حرفه ای میتوانید با دنیای از مشاغل و تجارب جدید آشنا شوید.
آخرین پست توسط فرحناز سلطانی (مشاهده ی همه)
- آشنایی با شیوهنامه استناددهی شیکاگو - بهمن ۲۴, ۱۳۹۷
- معرفی نرمافزارهای مدیریت استناددهی - بهمن ۱۶, ۱۳۹۷
- معرفی اینفوگرافیک و انواع آن - بهمن ۹, ۱۳۹۷
- معرفی پایگاه اسکوپوس - بهمن ۱, ۱۳۹۷
- پایگاه استنادی علوم جهان اسلام - دی ۲۳, ۱۳۹۷